Výplata kdykoli je budoucností mezi benefity. Advanto spojuje síly s Up Česká republika.

Výplata kdykoli je budoucností mezi benefity. Advanto spojuje síly s Up Česká republika.
Publikováno
20.4.2022

Služba Advanto, která pomáhá zaměstnancům získat kontrolu nad svými financemi a stará se o jejich finanční zdraví pomocí unikátního benefitu “výplata kdykoli”, spojila své síly s předním dodavatelem benefitů pro tuzemské firmy, společností Up Česká republika. Díky nově navázané spolupráci bude na nový benefit moci dosáhnout 350 tisíc zaměstnanců a brigádníků přímo v platformě Můj Up.

Mnoho personalistů si klade otázku, jak budou vypadat benefity v post-covidové éře. Jakmile skončí vládní opatření, zaměstnanců bude opět nedostatek a přetahovaná o pracovní sílu propukne opět naplno. Svět zaměstnaneckých benefitů a potřeb se zároveň dramaticky proměňuje. To, co lidé dříve považovali za výhodu, je dnes často samozřejmostí.

Zaměstnance zajímá svoboda, flexibilita, work-life balance – čas na práci, na sebe a rodinu, fyzické a duševní zdraví a finanční stabilita. Obrovskou roli hraje onlinizace, lidé své benefity chtějí mít dostupné jednoduše online na pár kliknutí. Pozornost zaměstnanců se více upírá k penězům, ale nejde jen o absolutní částku, kterou vydělají, ale i na lepší možnosti přístupu k vydělané mzdě a snadnější nakládání s osobními financemi.

Že je téma peněz stále pro zaměstnance stále zásadní, potvrzují i výzkumy a statistiky Advanta:

  • 56 % lidí utratí do týdne od výplaty více než polovinu svého příjmu.
  • 60 % zaměstnanců nezvládne zaplatit jednorázový náklad ve výši 10 800 Kč.
  • 70 % českých zaměstnanců očekává v případě finančních potíží pomoc od svého zaměstnavatele.
  • 67 % lidí považuje možnost vybrat si mzdu vícekrát do měsíce za lepší řešení, než je půjčka.
  • 57 % lidí by chtělo mít možnost žádost o výplatu kdykoli či zálohu na mzdu vyřídit v aplikaci na mobilu či počítači.

Nový benefit Advanto

  • Umožňuje zaměstnancům okamžitý přístup k vlastní vydělané mzdě kdykoliv v měsíci. Vše pomocí chytré aplikace v mobilním telefonu či počítači.
  • Lidé v případě nenadálého výdaje získají bezpečné řešení, nemusí využívat půjčky, a mohou lépe řídit své vlastní cashflow v průběhu měsíce.
  • Díky automatizovanému spoření, které Advanto plánuje brzy spustit, si zaměstnanci budou moci postupně vytvářet potřebnou rezervu.

Spolupráce s lídrem v oblasti zaměstnaneckých benefitů, společností UP Česká republika, může proměnit a digitalizovat celý ekosystém péče o zaměstnance a pomoci tisícům lidí k lepšímu finančnímu zdraví.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.