Webinář Zaměstnanci a finance: Představení výsledků největšího průzkumu mezi firmami o finanční situaci zaměstnanců

Webinář Zaměstnanci a finance: Představení výsledků největšího průzkumu mezi firmami o finanční situaci zaměstnanců
Publikováno
15.6.2022

Zveme vás na webinář na téma Zaměstnanci a finance, který se koná již 22.6.2022 od 10:00

Záznam z webináře dostupný zde

Připojte se k online setkání zaměstnavatelů, expertů i veřejnosti, na kterém vám představíme výsledky unikátního průzkumu mezi více než 330 členy Svazu personalistů ČR.

Jaký mají přehled o finanční kondici a chování svých pracovníků? Dělají dost pro to, aby se pracovníci nedostávali do dluhové spirály? A proč je přílišné zadlužení českých zaměstnanců problém, který je potřeba řešit? Neváhejte se zapojit do diskuze.

Po představení výsledků průzkumu bude probíhat panelová diskuse s experty na dluhovou problematiku Radkem Háblem (Institut prevence a řešení předlužení) a Davidem Borgesem (Člověk v tísni). Dále se zapojí Matěj Kučera (Národní ústav duševního zdraví), který se vyzná ve vlivech duševního zdraví zaměstnanců na pracoviště. Moderátorem diskuse bude Petr Otáhal, prezident Svazu personalistů ČR.

Webinář proběhne v online prostředí. Je potřeba se zaregistrovat předem ZDE. Po vyplnění kontaktních údajů obdržíte ve správný čas odkaz na připojení.

Těšíme se na vás!

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.