Advantu záleží na zlepšování finanční gramotnosti. V aplikaci jsou rady známého webu Rozbité prasátko

Advantu záleží na zlepšování finanční gramotnosti. V aplikaci jsou rady známého webu Rozbité prasátko
Publikováno
10.5.2022

Neoddělitelnou součástí aplikace Advanto je také sekce Akademie, jejímž dlouhodobým cílem je uživatelům pomáhat, radit jim a finančně je vzdělávat. Po chatbotovi dluhové poradny Člověka v tísni do Akademie přibyly a budou přibývat i poradenské články známého webu Rozbité prasátko.

Za webem Rozbité prasátko stojí Jakub Dvořák. V Akademii aplikace Advanto Prasátko Jakub v krátkých článcích provádí uživatele hned několika užitečnými tématy a dává jim tipy a rady, které pomohou s lepším spravováním jejich financí.

Smyslem Advanta je mnohem více než poskytnout prostředek, jak se v případě nečekané finanční tísně vyhnout zadlužení. Častější výplata prokazatelně napomáhá k lepšímu přehledu nad svými příjmy a výdaji. Advantu ale záleží také na tom, aby se zaměstnanci do finanční nestability ideálně vůbec nedostávali. Pomoci jim v tom může právě Prasátko Jakub, který pro uživatele Advanta v sekci Akademie na míru připravil články s tipy a radami, jak lépe zvládat spravování svých financí.

Jakub Dvořák založil Rozbité prasátko v roce 2019 a záhy se z něj stal jeden z nejznámějších webů zabývajících se finanční gramotností a poradenstvím v oblasti osobních financí. S Advantem Dvořák začal spolupracovat v červnu 2021. Stejně jako my si Jakub myslí, že „nástrah, jak přijít o peníze, je spousta” a že základní prevencí je mít kvalitní informace a znalosti o tom, kde tyto nástrahy číhají a jak se jim vyhnout.

Advanto má v plánu svou Akademii nadále rozvíjet a uživatelům poskytovat funkční, poradenský a vzdělávací nástroj, na který se také budou moci obracet se svými případnými problémy. I z toho důvodu letos například do Akademie Advanta přibyl Chatbot dluhové poradny Člověka v Tísni, který umí poradit se složitější finanční situací. Zanedlouho se v Akademii objeví i nová sada kvízů pro zlepšování své finanční gramotnosti.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.