Elanor umí své mzdové a docházkové systémy propojit s Advantem. Stovky českých podniků tak mohou ihned zavést výplatu kdykoliv

Elanor umí své mzdové a docházkové systémy propojit s Advantem. Stovky českých podniků tak mohou ihned zavést výplatu kdykoliv
Publikováno
10.5.2022

Průkopník ve výplatě kdykoliv, startup Advanto, dokončil integraci s lídrem na poli mzdových systémů a služeb, společností Elanor. Jedná se o jedinou oficiální spolupráci Elanoru s poskytovatelem výplaty kdykoliv, která má za cíl klientům přinést řešení “na kliknutí”. Systémy od Elanoru využívá přes 700 subjektů v celém regionu střední a východní Evropy.

„Poslední roky poukázaly na potřebu nových benefitů, zejména těch, které se dotýkají toho nejdůležitějšího, čímž je mzda a finanční stabilita,” vysvětluje Radek Taptič, Obchodní manažer společnosti Elanor.

„Výplata kdykoliv pomůže zaměstnavateli s náborem, motivací a spokojeností svých zaměstnanců, což je pro stabilní chod firem klíčové hledisko. Z tohoto důvodu jsme uzavřeli partnerství právě s Advantem, abychom mohli nabídnout zaměstnavatelům, kteří používají naše systémy, pohodlné zavedení výplaty kdykoliv,” dodává Petr Vodička, koordinátor obchodu a delivery Elanor.

„Advanto umí výplatu kdykoliv zavést na klíč, nicméně pro všechny strany je žádoucí, aby byl celý proces co nejsnazší a hlavně rychlý. Outsourcingoví a v budoucnu i softwaroví klienti společnosti Elanor teď mohou Advanto spustit de facto ihned,” říká Jan Kölbl, spoluzakladatel a CTO Advanta. „Integrace je bezpečná, rychlá a bez nároků na IT nebo účetní,” dodává Kölbl s tím, že podobně jednoduše se Advanto umí propojit i s dalšími hojně používanými podnikovými systémy.

Jak to funguje?

Advanto umožňuje pracovníkům si ve stejnojmenné aplikaci kdykoliv vybrat vlastní mzdu dle skutečně odpracovaných hodin, a to od každého prvního dne v měsíci do výplatního termínu. K samotnému zaslání mzdy a jejímu připsání na bankovní účet dochází prakticky okamžitě.

„Předčasný výběr mzdy je pak financován Advantem a nezasahuje do zaběhlých výplatních termínů. Podnikům využívajícím Elanor tak tento proces nikterak nenarušuje cash flow nebo výplatní proces a nepředstavuje pro ně ani administrativní náklady spojené s výplatou záloh. Pokud si zaměstnanci přejí vybrat odpracované peníze před výplatním termínem, vše vyřizují v aplikaci Advanto,“ doplňuje Kölbl.

Spokojení zaměstnanci pracují víc

Podle průzkumu, který pro společnost Advanto vyhotovila agentura EMA data, 67 % lidí považuje možnost vybrat si mzdu vícekrát do měsíce za zcela normální a lepší řešení, než je půjčka. 57 % by si pak přálo vše vyřídit z mobilu nebo počítače.

Advanto začalo výplatu kdykoliv mezi tuzemskými firmami zavádět před více než dvěma lety. Za tu dobu ze svých dat a zkušeností zaměstnavatelů zjistilo, že výplata kdykoliv nejenže zlepšuje finanční stabilitu zaměstnanců, ale také snižuje jejich fluktuaci o 30 % a o 22 % zvyšuje jejich produktivitu.

Co je Advanto?

Advanto je chytrá aplikace, která umožňuje zaměstnancům vybrat si svou výplatu kdykoliv a na pár kliků v mobilu. Firmám pomáhá zlepšovat nábor, snižovat fluktuaci a zvyšovat loajalitu zaměstnanců.

Stáhněte si e-book

O tom, jak Advanto chrání zdraví zaměstnanců a jaké jsou přínosy pro vaši firmu.

Stránky Advanto.cz používají k poskytování svých služeb soubory Cookies. Používáním těchto webových stránek souhlasíte s použitím souborů Cookies. Více v našich Zásadách ochrany osobních údajů.